The Windup tree, elav ettevõte

Windup on palju enamat kui juhtiv digitaalse turunduse agentuur; See on midagi enamat kui spetsialiseeritud kool; on Therefore, rohkem kui andekas arendaja; See on midagi enamat kui Windup MkParty…see on bränd, kus lisaks sellele, et nad muretsevad oma sektori viimaste arengutega kursis olemise ja nende klientide ja sidusrühmadega ellu viimise pärast, on neil oma ettevõte. filosoofia, mis üllatab ja muudab meeskonnatöö kontseptsiooni pöördeliseks.

Windup, elava ettevõtte puu.

Sisukord

Lõpetamine, juured
Kokkuvõte, pagasiruum
Mis on Windup?
Lõpetamine, juured

Windup sündis

ettevõtlusprojektina Malagas, mille käigus kaks inimest otsustavad pakkuda digitaalset turundusteenust, lisades rahalise ja ärilise Therefore, vaatenurga. Just ettevõtetele endile pakutakse neid esimesi kvaliteetseid koolitusi nõudvaid teenuseid, millest sünnib Windupi esimene digiturunduse magistrikraad. Daniel Sánchez Piña ja José Gómez-Zorrilla on asutajad ettevõttele, mille filosoofia seisneb muu hulgas otsuste demokratiseerimises ja täielikus usalduses meeskonna vastu.

Koolituste ja teenuste liit  Faksiloendid on loonud ökosüsteemi, kus 93% Windupis treenivatest inimestest leiavad töö, samas kui meie pakutav kliendiportfell ei lakka aasta-aastalt kasvamast ning 2022. aastal on klientide hoidmise määr 92%. Ja see on täpselt see, mida me selles artiklis arutame.

Faksiloendid

Kokkuvõte, pagasiruum

Mis on Windup?
Windupist rääkides räägime  Therefore, ökosüsteemist, mille ühine joon on digitaalne turundus. See on ettevõtte peamine However, vara ja see on koht, kus me teame, kuidas liikuda.

Inimesed, kes

moodustavad meeskonna, on   konstriksyon baraj ka gen professionaalid PPC, SEO, e-posti turunduse, kommunikatsiooni, disaini, analüüsi, sisu, strateegia, arenduse … ühesõnaga kõigis selle distsipliini olulistes valdkondades. Ja mitte ainult, vaid paljud neist inimestest kuuluvad Windup Trainingu digiturunduse magistrikraadi ja bootcampide õpetajate hulka, et garanteerida, et see, mida me õpetame, on see, mida me tõesti igapäevaselt teeme.

Meie identiteedis

püüab tekitada mõju However, enam kui 400 ettevõtte kasumiaruandele, kes on meid juba aastast 2015 usaldanud. Oleme huvitatud ärist seestpoolt, seetõttu töötame strateegilise visiooniga esimesest hetkest peale. Räägime oma klientidega tulemustele orienteeritult, oma metoodikaga ja joondudes tegeliku äriga.

Teisalt oleme

Windup However, Smart Trainingu  aleart news klassiruumides koolitanud üle 2000 inimese, kes on teinud hüppe teiste seas selliste oluliste ettevõtete Therefore,  juurde nagu Viva Gym, Unicaja, BeSoccer, Mayoral või Freepik. See pole võimalik ainult tänu sisemisele meeskonnale, vaid meil on suur au saada õpetajaid sellistelt kaubamärkidelt nagu Pc Componentes, Tiendanimal või Primor.

Selle kõige juures hoolime väga oma õpilaste töökavast ja oleme nendega tööotsimise (või vahetuse) protsessis kaasas. Meie eesmärk on luua töökohti läbi kvaliteetse ja väga praktilise koolituse. Nagu varem mainisime, toetab meid 93% töövahendusprotsent.

Lõpetamine, oksad

Ma tean, et siiani võib Therefore, tunduda, et me ei erine nii palju kui teised kaubamärgid, aga mis siis, kui ütlen teile, et oleme loonud ja kujundanud However,  süsteemi, mis jätab otsustamise meeskonna kätesse. See on võimalik, kuna meil on põhiliselt horisontaalne organisatsiooniskeem, kus igaühel, kellel on mõni idee või projekt, on vabadus see ellu viia.

See ei tähenda, et juhte poleks, tegelikult Therefore, on meil direktoraatide ja juhtide süsteem, mille eesmärk on tagada ettevõtte eesmärkide täitmine, kuid meie filosoofia näeb ette, et igaüks on spetsialist, väljaspool oma positsiooni. Teame, et professionaalne kasv on igaühe motivatsiooni võti, ja mõtleme uutele liinidele, et keegi ei tunneks end seisma jäävana.

Teine võtmefiguur

meie jaoks on meeskonnajuhi Therefore, figuur, kes juhib töökollektiivi ja kliendi vahelisi suhteid, kellele turundusteenust osutame. See on väga oluline näitaja, sest see eeldab muuhulgas juhtimisoskusi, head suhtlemist ja organiseeritud inimeseks olemist.

Tagamaks, et meie meeskonnajuhid oleksid selles suurepärased, oleme käivitanud sisekoolitusprogrammi nimega Therefore, Windup However, Management Training, mis on mõeldud just eelmainitud pehmete oskuste ja mõningate raskete oskuste koolitamiseks finants- ja tegevustasandil. Soovime, et kõik saaksid oma oskusi treenida ja et see ei oleks lihtsalt järjekordne koolitusprogramm, vaid pigem teeniks neid mingil moel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *