Lead Nurturing B2B:ssä: esimerkkejä, etuja ja työkaluja

kattavuusmahdollisuuden.

Tässä artikkelissa selitämme, mitä Lead Nurturing on ja miksi se on teollisuus- ja teknologiayritysten liittolainen tekniikka. Sitten siirrytään harjoittelemaan. Ensin esitämme konkreettisia esimerkkejä Lead Nurturing -toimista eri tavoitteita varten. Ja sitten selitämme, miksi HubSpot on työkalu, jota tarvitset digitaalisessa strategiassasi.

SISÄLLYSLUETTELO
1. Mitä Lead Nurturing on? Määritelmä ja tiedot
2. Miksi Lead Nurturing toimii B2B-sektorilla?
3. Esimerkkejä tavoitteisiin sovelletusta Lead Nurturingista
3.1 Yhteyshenkilöiden pätevyyden työnkulku
3.2 Lead Nurturing etenemään myyntisuppilossa
3.3 Muuntaminen: Suoritamme tietyn toimenpiteen
4. Miten luodaan Lead Nurturing -strategia?
5. Lead Nurturingin tekeminen HubSpotin avulla

 Mitä Lead Nurturing on? Määritelmä ja tiedot

Lead Nurturing on automatisoitu markkinointitekniikka, jota käytetään Inbound-markkinoinnin strategioissa ja jolla on erityisen tärkeä rooli teollisuus-, teknologia- tai ohjelmistoyrityksissä (B2B).

Lyijyhoidon kirjaimellinen käännös on “kontaktihoito”. Sisällön luomisen ja sen automatisoinnin ansiosta asiakaslähtöisissä prosesseissa vaalimme yritys-asiakassuhdetta. Siksi seuraamme käyttäjiä myyntisuppilossa.

Toisin sanoen lyijyravitsemuksen ansiosta onnistumme kypsymään kontaktejamme ja rakentamaan asiakasuskollisuutta.

Digitalisointi- ja automaatiotyökalut (kuten HubSpot) ovat tehneet johtosarjan aktivoimisesta helpompaa kuin koskaan. Mutta kuinka rakentaa tämä sarja niin, että se täyttää tavoitteet? Selitämme sen alla.

Puhutaan datasta!
“Lead nurturing” -konsepti on asteittain lisännyt käyttäjien kiinnostusta viimeisen vuosikymmenen aikana. Sen kiinnostuksen huippu on marraskuussa 2019 , jolloin innovatiivisimmat digitaalisen markkinoinnin tekniikat vahvistuivat COVID-19:n seurauksena .

Googlen trenditGoogle Trends: (huhtikuu 2012–tammikuu 2022)

Tällä hetkellä Lead Nurturing -koulutusta harjoittavat yritykset, joilla on jo laaja yhteystietokanta. Heidän päätavoitteensa on C-tason johtoryhmä kypsyttää jo tuntemiaan kontakteja ja olla heidän mukanaan myyntiprosessissa. Vuonna B2C , kannustaa ostamaan . Käyttäjien paikantaminen tarkoituksella. B2B :ssä koulutus ja täydentävän tiedon tarjoaminen paljon monimutkaisemmassa päätösprosessissa.

Tutkimusten mukaan markkinoinnin automaatiotyökaluihin

C-tason johtoryhmä

panostamisesta huolimatta suuri osa MQL:istä ei tule asiakkaiksi. Luku on 73 % (MarketingSherpa) ja 98 % (HubSpot) välillä . Monissa tapauksissa yrityksillä ei ole suunniteltua ja aktivoitua automatisoitua järjestelmää, jolla pyritään lisäämään myyntiä.
23 % B2B-yrityksistä toteutti Lead Nurturingia jo vuonna 2021. Lisäksi 37 % yrityksistä ilmaisi aikovansa ottaa tämän kypsytystekniikan käyttöön koko vuoden ajan. (Tiedot julkaistu Connext 2021 -vuosikertomuksessa)
Monet markkinoinnin ja myynnin Ovi zastupnici pružaju alternativnu metodu ammattilaiset ovat kuitenkin edelleen epäselviä siitä, kuinka luoda ja optimoida liidien hoitoprosesseja, jotka saavuttavat tavoitteensa. Niistä, jotka johtavat hoivaamista, vain 6 % ilmoitti saaneensa hyviä tuloksia.

Syy tähän alhaiseen aleart news onnistumisprosenttiin? Lead Nurturingin tekeminen edellyttää koulutusta ja kokemusta monista muista digitaalisen markkinoinnin toiminnoista: sähköpostimarkkinoinnista, käyttäjäkokemuksesta, sisällöstä, analytiikkasta… Ja tietysti hyvästä strategiasta.

Mitä voit odottaa lyijykasvatuslta?
Spoileri: hyvää tavaraa! Vaikka vain 6 prosentilla haastatelluista saavutti ”hyviä tuloksia” vuonna 2021 Lead Nurturingin ansiosta, emme voi antaa näiden tietojen lannistaa meitä. Selitän muutamia syitä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *