3 digitaalista työkalua teollisen ostoprosessin virtaviivaistamiseen

Teollisuuden ostoprosessin virtaviivaistaminen ei ole helppo tehtävä. Teollisuusyritys ei useinkaan tunnista tarkasti, mikä sen ongelma tai tarve on. Toisinaan eri palveluntarjoajien tarjoaman tiedon liiallinen määrä vaikeuttaa sopivimman valinnan. Onneksi nykyään on olemassa joukko markkinointityökaluja tai -toimia, jotka tukevan strategian perusteella voivat työntää potentiaalisia asiakkaita läpi ostoprosessin eri vaiheissa .

 

Digitaalinen strategia yhteydenpitoon teollisiin asiakkaisiisi

Teollisia tuotteita tai palveluita tarjoavien yritysten on vahvistettava digitaalista imagoaan pysyäkseen kilpailukykyisinä. Ostajilla on käsissään loputon resurssi ostopäätösten tekemiseen : Internet . Ilman aktiivista ja strategista läsnäoloa verkossa asiakkaiden houkutteleminen on yhä vaikeampaa. Kylmien ovien kaatamisen ajat ovat pikkuhiljaa loppumassa. Yritykset pyrkivät optimoimaan resurssejaan maksimaalisesti ja tehdäkseen niin heillä on jo nyt runsaasti verkkotietoa löytääkseen parhaan laatu-hinta-vaihtoehdon. Kyllä, tänään taistelua käydään Internetissä, ja jos yritykset eivät ole aktiivisia Internetissä, niiden on vaikea vangita potentiaalisten asiakkaiden huomio.

 

On tullut itsetutkiskelun aika: Onko verkkosivustoni keskittynyt liidien keräämiseen ? Luodaanko sisältöä, joka vastaa asiakkaideni tarpeita? Olenko yhteydessä asiakkaisiini digitaalisissa ympäristöissä, joissa he ovat aktiivisia? Jos Telegram Data sinulla ei ole vastausta näihin kysymyksiin, minun on suositeltavaa noudattaa digitaalista b2b-strategiaa , joka perustuu inbound- markkinointistrategiaan . Koska? Koska alat käyttää tiettyjä digitaalisia työkaluja tulosmarkkinointiin . Tämän uuden näkökulman avulla voit luoda vetovoimaa ja parantaa yhteyttäsi asiakkaidesi käyttäytymiseen.

 

Kuinka virtaviivaistaa teollista ostoprosessia?

Telegram Data

Yritysblogi: verkkosivustollasi on oltava tila, jossa se julkaistaan ​​säännöllisesti. Älä sekoita yrityssisällön tai yrityksen hyveiden jakamiseen ilman pitkiä puheita. Blogin on vastattava ostajapersoonaasi tai potentiaalisten asiakkaiden tarpeita . Mitä ohjeita tulee noudattaa?

Avainsanatutkimus. Tässä mielessä on suositeltavaa tehdä ennakkotutkimus, jossa kerätään asiakkaidemme käyttämät avainsanat, jotka liittyvät suoraan tuotteisiimme tai palveluihimme.

Visio asiakkaidesi ostovaiheista. Inbound -metodologia kertoo meille kolmesta ostajan matkalla : tiedosta, harkinnasta ja päätöksestä. Jokaiseen näistä vaiheista hyökätään hyvin erilaisella sisällöllä. Ihanteellinen on, että sisältömme löytää täydellisen tasapainon kaikkien näiden vaiheiden välillä vaikuttaakseen mahdollisimman suureen yleisöön.

Sijoitustavoitteiden antaminen. Jokaisen artikkelin perimmäisenä tavoitteena tulisi olla yrityksen sijoituksen parantaminen tietyillä avainsanoilla. Tällä tavalla jokainen artikkeli hyökkää yhtä tai kahta avainsanaa vastaan.

Piirustus ja mittaus. Kun sisältösi on verkossa, on aika ajoittain analysoida, miten sen sijainti kehittyy työkaluilla, kuten rankerizer tai serplab .

Sosiaaliset verkostot: kun blogimme alkaa tuottaa sisältöä, on aika edistää sen levittämistä. Tätä varten sosiaaliset verkostot ovat paras työkalu. Käytä niitä selkeillä liiketoimintatavoitteilla: paranna verkkosivustolla käyntejä, hanki liidejä, ole vuorovaikutuksessa viittausten kanssa , jotka voivat jakaa blogisi sisällön…

“Älä unohda levittää blogisi sisältöä säännöllisesti. Jos se pysyy ajantasaisena, miksi et jatkaisi niiden levittämistä?”

Markkinoinnin automaatio : työkalu, josta voi tulla kannattavin myyjä. Mitä se tarkalleen ottaen on? Automaattinen sähköpostistrategia, jonka tavoitteena on työskennellä liidien tukemisen (lead Qualification) parissa ja parantaa heistä saatavilla olevaa tietoa. Muista, että luottamuksen luominen ja johtajuuden osoittaminen ovat tärkein prije nego što odaberete automobil Buy Here Pay Here voimavara liidien vakuuttamiseksi ja niiden muuntamiseksi asiakkaiksi. Varaa ensimmäinen tervetulosähköposti joka kerta, kun saat ensimmäisen aleart news yhteydenoton (asiakirjan lataus, yhteydenottolomake, uutiskirjeen tilaus … ). Osoitat kiinnostusta liidiin , jota joudut syöttämään lisää sähköposteja, jotka keskittyvät vakuuttamaan heille, että sinulla on se, mitä he todella tarvitsevat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *