Ξεκλείδωμα του Metaverse: Προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας σε ένα ψηφιακό σύνορο

Την περασμένη εβδομάδα, η Ομοσπονδιακή Ομάδα Virtru βρέθηκε στο Σεντ. Λούις του Μιζούρι, στο Συμπόσιο GEOINT 2023 του Ιδρύματος. Γεωχωρικής Νοημοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών . Το φετινό συμπόσιο είχε πάνω από 4.000. Qέλη της γεωχωρικής κοινότητας να συγκεντρωθούν για να μοιραστούν τη γνώση. Vα προωθήσουν και να εφαρμόσουν το. GEOINT για την αντιμετώπιση των ανησυχιών για την εθνική ασφάλεια στο φετινό θέμα. GEOINT From Maps to the Metaverse .

Κατά τη διάρκεια του GEOINT

Forward, ένα πάνελ για το Privacy and Security στο. Metaverse κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της Virtru, δεδομένης της αποστολής μας να προστατεύουμε τα δεδομένα. Kαι να διασφαλίζουμε την κυριαρχία των δεδομένων. Ενώ πολλοί άνθρωποι εξερευνούν με ανυπομονησία το μετασύμπαν, αγκαλιάζοντας τις εμβυθιστικές. Kαι απεριόριστες δυνατότητές του, οι ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο. Kαι την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε αυτό το αναδυόμενο ψηφιακό. βασίλειο μας κάνουν να σταματήσουμε.

Για να δώσει τον τόνο στη συζήτηση

O συντονιστής του πάνελ Dan Opstal, Εκτελεστικός Γραμματέας της. Επιτροπής Πολιτικών Εφαρμογών, μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον στατιστικό: Ένα άτομο που ξοδεύει μόλις 20 λεπτά σε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR) θα δημιουργήσει πάνω από 2 εκατομμύρια μοναδικά στοιχεία δεδομένων. Αυτή είναι η απόδειξη του πόσο εκπληκτικό είναι το μετασύμπαν – ωστόσο, είναι βαθιά ανησυχητικό αν σκεφτείτε πώς Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS γίνεται ο χειρισμός καθενός από αυτά τα 2 εκατομμύρια στοιχεία δεδομένων. Πολλοί αναρωτιούνται: Σε τι χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα; Ποιος μπορεί να δει αυτά τα δεδομένα για εμένα; Καθώς περισσότερα άτομα συμμετέχουν σε αυτές τις συναρπαστικές εμπειρίες, η προστασία των προσωπικών πληροφοριών και η ψηφιακή μας παρουσία γίνεται πρωταρχικής σημασίας.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Στη Virtru, η προστασία των ευαίσθητων

δεδομένων στον διασυνδεδεμένο κόσμο μας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και ό,τι υπερασπιζόμαστε. Τα βασικά σημεία της συζήτησης στο πάνελ σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια στο μετασύμπαν ευθυγραμμίζονται Επιχειρηματικές Ευκαιρίες και Συμβουλές με τον τρόπο με τον οποίο εκτελούμε την προσέγγιση ασφάλειας που επικεντρώνεται στα δεδομένα. Αποστολή μας είναι να επιτύχουμε την τέλεια ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και συνεργασίας και παραμένουμε αποφασισμένοι στον καθορισμό της καλύτερης πορείας προς τα εμπρός, καθώς η τεχνολογία αλλάζει και καθώς όλοι διασχίζουμε την αχαρτογράφητη περιοχή του μετασύμπαντος.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ μεμονωμένων

Kαι συγκεντρωτικών δεδομένων. Για να διασφαλιστεί το απόρρητο και η ασφάλεια στο μετασύμπαν, ο πάνελ Auren Hoffman, Διευθύνων Σύμβουλος της Safegraph, τόνισε την ανάγκη να γίνει σωστή διάκριση μεταξύ δεδομένων που αφορούν συγκεκριμένα άτομα και συγκεντρωτικών δεδομένων. Η συλλογή συγκεντρωτικών δεδομένων μπορεί να είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό σημαντικών τάσεων και προτύπων μεταξύ των χρηστών, ενώ η συλλογή μεμονωμένων δεδομένων για ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο.

Το Virtru παρέχει λύσεις που σέβονται

Aυτήν την οριοθέτηση. Ενώ τα προσωπικά δεδομένα απαιτούν ειδική προστασία, τα συγκεντρωτικά δεδομένα πρέπει να μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες διαφυλάσσοντας παράλληλα το απόρρητο. Μέσω της ενσωμάτωσης του adb directory Data-Centric Security (DCS) , των στοιχείων ελέγχου πρόσβασης που βασίζονται σε χαρακτηριστικά.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *