Suurepärased turunduskampaaniad filmidele

Suurepärased Kui sulle meeldivad filmid, hea filmimaraton popkorniga ja digitaalne turundus, siis jää! Selles ajaveebipostituses uurime ja analüüsime mõningate kõige tulusamate filmide taga olevaid suurepäraseid turunduskampaaniaid. Olge valmis sukelduma loomingulistesse ja tõhusatesse strateegiatesse, mis panevad teid mõtlema, kas olete filmi pärast kinos või kõige selle pärast, mis nad on enne esilinastust kokku pannud, et seda vaatama minna.

Sest see on

võtmetähtsusega ja me kõik teame seda: filmi reklaamimine algab ammu enne treileri ilmumist. Turundusmaailm võimaldab teil töötada kanalite kallal, mis aitavad teil luua esilinastuse ümber ökosüsteemi. Loosimised, kaubavahetus, kogemused, trendid, tänavaturundus jne.

Lõppeesmärk? Looge

esilinastuse ootus ja pange inimesed uuest filmist rääkima. Nagu? Mitmekanaliliste turunduskampaaniate läbiviimine  Tööstuse e-posti loend erinevaid formaate kasutades. Täna näeme meie lemmikkampaaniaid, mis segavad seda, mis meile kõige rohkem meeldib: strateegia + loovus + edu.

Tööstuse e-posti loend

3, 2, 1, tegevus!

Sisukord

Näited filmireklaami kampaaniatest:
Deadpool ja Reynolds
Huumori kasutamise eelised reklaamis
Kuidas on huumorit DeadPooli reklaamikampaaniates rakendatud?
Barbie täidab maailma roosaga
“Barbenheimer”, turunduskampaania, mida te ei oota.
Mis on UGC ehk kasutajate loodud sisu ja kuidas on „Barbie” ja „Oppenheimer” kasuks?
Buzz Lightyear ja tema enda tähtkuju
Brändidevahelise koostöö eelised
Millist koostööd on tehtud Buzz Lightyeari filmi reklaamimiseks?
Järeldused
Näited filmireklaami kampaaniatest:
Kinematograafiavaldkonna turundusstrateegiad on olulised publiku meelitamiseks kinodesse, eriti kui filmides ei ole tuntud näitlejaid või filmides on uued režissöörid.

Lähme nüüd!

Deadpool ja Reynolds
Kas mäletate Ryan Reynoldsit Deadpoolis?

Kuigi selle eelarve oli väiksem (58 miljonit dollarit) võrreldes enamiku superkangelaste kassahittega, purustas Deadpool Ameerika Ühendriikides täiskasvanutele mõeldud filmi kassarekordeid. Huumor, näitleja ja pühendumus (valguse nägemiseks kulus 10 aastat) ei olnud ainsad edu koostisosad, oma osa oli kahtlemata ka uuenduslikul huumoril põhineval reklaamil.

Pilt filmi DeadPool reklaamimiseks (pilt filmi DeadPool reklaamimiseks)

Mis teeb Deadpooli

 

Ta on kõik, mida kangelane  meer winst minder werk 4 stappen om uw bureau te nicheren ei ole. Ta tahab kätte maksta neile, kes tegid ta selliseks, nagu ta on, ei mingit õiglust, päästa maailm, aidata inimesi… kättemaks happelise huumoriga. Need olid elemendid, mida kasutati filmi, selle iseloomu ja omaduste reklaamimiseks, pole paremat viisi avalikkusega ühenduse loomiseks.

Huumori kasutamise eelised reklaamis

Huumor reklaamis jätkub ja on ka  aleart news edaspidi üks tõhusamaid valemeid kavandatud kommunikatsioonieesmärkide saavutamiseks. Olge ettevaatlik, sest kui te ei tea, kuidas seda juhtida, võite kaubamärgi mainet kahjustada (palju).

Hõlbustab kaubamärgi meeldejätmist. Rohkem kui 90% tarbijatest eelistab näha naljakaid reklaame ja need jäävad kuni 58% rohkem meelde kui need, mis sisaldavad tõsisemat või tavapärasemat sõnumit.
See levib üha paremini. Maailmas, mis on täis sisendit ja sisu, aitavad palju need, kes panevad sind naerma ja tekitavad soovi oma kolleegidega jagada.
See võimaldab teil luua mitmekülgseid sõnumeid, mida saab kohandada erinevate vormingutega. Nali, kahekordne tähendus, sõnamäng…
Parandab suhtumist ja tuntust brändi suhtes. Seda tüüpi sisu aitab parandada kaasamismäära ja tarbijatel kujuneb brändi suhtes positiivsem suhtumine.
Aitab tähelepanu köita. Mõelge sellele, milliseid sõnumeid saate tavaliselt oma WhatsAppi gruppides või saadate
Kuidas on huumorit DeadPooli reklaamikampaaniates rakendatud?
1. Märuli- ja koomiksifilm, mida reklaamitakse sotsiaalmeedias, nagu oleks see romantiline film. Reaktsioonid? On ilmunud mõned videod, mis parodeerivad filmi samal viisil ja treilerite fännide tehtud töötlustega. Bingo! Parim võimalik sisu.

 

Deadpool (2016) | Romantika-/draamafilmi treiler

Emotikonidega

tehtud stendid. (Ütle mulle, et sa ei saadaks seda oma kolleegile ⬇).

 

(Emootikonid DeadPooli filmi reklaamimiseks)

3. Tinderi konto. Milline originaalsem viis kasutada ära midagi, mida kõik teavad (ja võib-olla kasutavad)?

(Tinder filmi DeadPool reklaamimiseks)

Barbie täidab maailma roosaga

Kõik, mida nad on teinud, on meid hulluks ajanud (turunduskampaaniate jaoks on nii palju miljoneid, et seda saaks teha suurepäraselt või kohutavalt ja nad tegid seda uskumatult).

Vaatame üle mõned selle turundusstrateegia kõige mõjukamad toimingud.

1. Malibu randades uisutav moodne Barbie ja Ken käisid ümber maailma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *