Γιατί ένας παγκόσμιος τραπεζικός γίγαντας επέλεξε το Virtru για εύκολη στη χρήση κρυπτογράφηση email και συμμόρφωση

Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας είναι σημαντική σε. Kάθε επιχείρηση, αλλά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η εμπιστοσύνη είναι το παν.

Οι πελάτες εμπιστεύονται τις τράπεζές τους

Yια τη διαχείριση των χρημάτων τους, των μέσων διαβίωσής τους. Kαι περιμένουν επίσης ότι οι τράπεζές τους. θα προστατεύσουν τις προσωπικές τους πληροφορίες. Υπό το πρίσμα αυτών των προσδοκιών των πελατών, οι ηγέτες τεχνολογίας. Qτις τράπεζες αναγκάζουν τη δουλειά τους: Όχι μόνο πρέπει να διατηρούν τα συστήματα ομαλά. Aλλά πρέπει επίσης να διασφαλίζουν ότι η εμπειρία των πελατών είναι απρόσκοπτη και ενισχύει μια σχέση εμπιστοσύνης.

Ο Matt Howard και η Dana Morris του

Virtru κάθισαν για να συζητήσουν την ιστορία της πρόσφατης ανάπτυξης της. Virtru Data Protection Gateway από την Virtru για την υποστήριξη Λίστα αριθμών Whatsapp μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο. Η συνομιλία τόνισε τη σημασία της εμπειρίας χρήστη. Tους ελέγχους πολιτικής και τη σημασία της προστασίας δεδομένων υψηλής αξίας. Μπορείτε να ακούσετε την πλήρη συνομιλία στη Βιβλιοθήκη πόρων του Virtru .

 

Λίστα αριθμών Whatsapp

Στόχοι της Τράπεζας: Διασφάλιση συμμόρφωσης

Kαι παροχή καλύτερης εμπειρίας στον πελάτη. Κατά την ανάπτυξη τεχνολογίας κρυπτογράφησης για μεγάλες επιχειρήσεις όπως οι τράπεζες. Eίναι Τι είναι η περίοδος χάριτος; Πώς να το αποκτήσετε σημαντικό να εξισορροπούνται οι ανησυχίες συμμόρφωσης και η εμπειρία χρήστη. Φυσικά, είναι απολύτως απαραίτητο να διατηρηθεί η συμμόρφωση με κανονισμούς όπως GLBA, FINRA, SOX, PCI και άλλους κανονισμούς δεδομένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών . Ωστόσο, πάρα πολλές λύσεις ασφάλειας παραβλέπουν την εμπειρία του χρήστη — η οποία είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Αυτή η τράπεζα επέλεξε το

Virtru επειδή είναι εύκολο στη χρήση — για εσωτερικούς χρήστες (τραπεζικούς υπαλλήλους) και παραλήπτες (πελάτες και πελάτες της τράπεζας). Η προηγούμενη λύση κρυπτογραφημένων μηνυμάτων της τράπεζας ήταν, κατά τα λεγόμενά τους, «τρομερή» όσον αφορά την εμπειρία των πελατών. Αυτό έφτασε σε οριακό σημείο adb directory όταν πελάτες υψηλού πλούτου ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο να μετακομίσουν σε άλλη τράπεζα επειδή ήταν τόσο δύσκολο να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες τους.

Τώρα που το Virtru Data Protection

Gateway έχει αναπτυχθεί στην τράπεζα, τα σχόλια από τους πελάτες και τους εσωτερικούς ενδιαφερόμενους είναι εξαιρετικά και ο όγκος των εισιτηρίων υποστήριξης έχει μειωθεί κατά 90%. Το Virtru κάνει την κρυπτογράφηση και την αποκρυπτογράφηση απλές και επαρκώς επεκτάσιμες ώστε να προστατεύει τα συμφέροντα της τράπεζας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ελάχιστη προσπάθεια για τους τελικούς χρήστες. Συγκεντρώνοντας τη διαδικασία κρυπτογράφησης και υλοποιώντας φιλικές προς το χρήστη διεπαφές, το Virtru παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία τόσο για τους τραπεζικούς υπαλλήλους όσο και για εξωτερικούς παραλήπτες.

Επέκταση πέρα ​​από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε άλλα κανάλια συνεργασίας

Αν και το email χρησιμεύει ως κύρια ροή εργασιών συνεργασίας, η Virtru αναγνωρίζει ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις βασίζονται σε διάφορα κανάλια για την ανταλλαγή ευαίσθητων δεδομένων. Καθώς η κοινή χρήση αρχείων και οι εφαρμογές SaaS αποτελούν βασικά μέρη της ροής εργασίας ενός οργανισμού, το Virtru μπορεί να εφαρμοστεί απρόσκοπτα και σε αυτά τα κανάλια. Τα εργαλεία του Virtru δεν περιορίζονται στη μορφή των δεδομένων: Τα εργαλεία του έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν πολύτιμες πληροφορίες που πρέπει να μοιράζονται και να ανταλλάσσονται.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *